Preview Mode Links will not work in preview mode

Sidelæns

May 26, 2021

Hvorfor er det interessant for kunsten at blande sig med sporten? I det nye afsnit af Sidelæns taler vi med direktøren fra Copenhagen Contemporary, Marie Nipper, om udstillingen ’Art of Sport’.


May 19, 2021

For to år siden brød Kristoffer Lind sammen og græd uhæmmet i syv timer. Hans job, kærlighedsliv og helbred sejlede, og han kunne ikke overskue det længere. Men hvordan rejser man sig, efter man har mistet fodfæstet? Det har vi talt med ham om i det nye afsnit af vores podcast Sidelæns.


May 12, 2021

Engang var fodbold de store øjeblikkes sport. Men den sportsgren, vi kendte, er under afvikling. I dette afsnit af Sidelæns får vi besøg af vores journalist Magnus Kraft, der er en af stifterne bag Folkebevægelsen mod VAR, som forsøger at få videodommersystemet afviklet i Superligaen.


May 6, 2021

Danske Artikel København tænker, designer og producerer 12 stykker tøj om ugen fra deres hovedkontor i København. Det er et opgør med en modebranche, der er kørt ud af proportioner, og på deres helt egen måde er de dermed i gang med at sætte farten helt ned og revolutionere modebranchen indefra. Vi har besøgt...