Preview Mode Links will not work in preview mode

Sidelæns

Jul 28, 2021

I denne uge kan du høre portrættet af Pierre-Emile Højbjerg, der har været i nærkamp, siden han var dreng. Han er ikke bange for at slå sig på en fodboldbane, men det egentlige gennembrud kom først, da han lærte at tænke sig om. 25 år gammel er han fast mand hos Tottenham og på landsholdet.

Vi har talt med...


Jul 21, 2021

Sidelæns er gået på sommerferie, men derfor skal du ikke snydes for god underholdning.

Vi har været i arkiverne og fundet noget af det allerbedste og mest læste, vi har bragt i Euroman.

I denne uge kan du høre portrættet af mesterkokken Bo Bech. Da han var ung, var han ikke den bedste til noget. Det var ikke...


Jul 14, 2021

I denne uge kan du høre portrættet af Mads Pedersen, der i efteråret 2019 vandt verdensmesterskabet i landevejscykling efter 261 kilometers kørsel i silende regn i Yorkshire.

Fra den ene dag til den næste blev den dengang 23-årige rytter fra Tølløse et internationalt stjernenavn, og planen var, at han hele det...


Jul 7, 2021

I denne uge kan du høre portrættet af reklamemanden Knud Romer, der i en sen alder satte alt ind på at blive en seriøs forfatter. Drømmen gik i opfyldelse, hædersbevisningerne og de begejstrede anmeldelser stod i kø. Men spørgsmålet er, om det har gjort ham til et gladere menneske?

Vi har mødt natsværmeren...